Cégismertető arrow Díszítőelemek a lakásban  
 
Akció
falidísz F21L
falidísz F21L
378 Ft
170 Ft
You Save: 208 Ft
Add to Cart

Főmenü
Cégismertető
Információk
Képgaléria
Beépítési útmutató
Díszítőelemek a lakásban
Fórum
WebShop
Akciós termékek
Beltéri díszítőelemek
Szigetelő anyagok
Kiegészítők
Kültéri díszítőelemek
Gyártók
Termékkereső

Partnereink
 Bodrogi_UH_logo 01.jpg
 
     
 
Díszítőelemek a lakásban PDF Drucken E-Mail
Für diesen Inhalt steht leider keine Übersetzungen zur Verfügung. Originaltext wird angezeigt.

elemek_html_m6462a94f.jpg Ha lakásépítésbe vagy felújításba fogunk, ma már számtalan anyag áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy egyedit és különlegesen szépet alkossunk.

Már a tervezéskor célszerű végiggondolni, milyen anyagokat akarunk alkalmazni. A beltéri díszítőelemek előnyösen változtatják meg a helyiség esztétikai hatását. A díszlécek és rozetták polisztirolból és poliuretánból készültek. Könnyűek, egyszerűen vághatók, és némi szakértelemmel magunk is elvégezhetjük a díszítést. A számtalan lehetőségnek csak fantáziánk szabhat határt.

Ha a választandó díszléc szélességéről nem tudunk dönteni, akkor a következők segíthetik a választást: a helyiség méretei, elsősorban magassága és szélessége. Alacsony helyiségbe nem célszerű túl széles díszprofilt választani, hiszen az optikailag még alacsonyabbá teszi a teret. Ugyanez a helyzet a keskeny előszobáknál, fürdőknél stb. Viszont akkor is helytelenül járunk el, ha például egy nappaliba túlságosan keskeny díszlécet választunk. Meghatározó lehet még a mennyezet és az oldalfal által bezárt szög vagy ív nagysága.

A lécek vásárlásakor nézzük meg a profilok specifikus mennyezeti és fali szárméretét. Ez pl. a Giselle (G4) profilnál a következő:

elemek_html_m3b9abe66.jpg

Ha minden szempontot figyelembe vettünk, kiválasztottuk a megfelelő díszítőelemeket, nekifoghatunk a munkának. Ma már számtalan jó szakember közül választhatunk, akik segítenek a tervezésben, kiválasztásban és a díszítőelemek felrakásában.

Ha mégis úgy döntünk, hogy magunk végezzük el munkát, akkor a következőket kell figyelembe vennünk:

A díszlécek és rozetták felragasztásához jól tapadó, por- és zsírmentes alapfelületre van szükség. Gipszkartonlemez, vakolat vagy forgácslemez egyaránt megfelelő. Ha a falakat tapétázni kívánjuk, akkor legjobb a léceket és a rozettákat már a tapétázás előtt feltenni. A művelethez gérládára, finom fogazású fűrészre, csapózsinórra, szögmérőre és ragasztóra van szükségünk.

Ha mindent beszereztünk kezdődhet a munka.

 
 
HungarianGermanEnglish
Vásárlói bejelentkezés

Passwort vergessen?
Noch kein Benutzerkonto?
Registrieren
Kosár tartalma
Show Cart
Your Cart is currently empty.
Keresés
Linkfelhő
díszléc, stukkó, rozetta, díszítőelem, belsőépítészet, mennyezetburkoló, díszítés, lakásbelső, lakáskultúra, épületdíszítés, Decosa, Bovelacci, Díszléc, Stukkó, Rozetta, Díszítőelem, Belsőépítészet, Mennyezetburkoló, Díszítés, Lakásbelső, Lakáskultúra, Épületdíszítés, decosa, bovelacci, díszléc, stukkó, rozetta, díszítőelem, belsőépítészet, mennyezetburkoló, díszítés, lakásbelső, lakáskultúra, épületdíszítés, Decosa, Bovelacci
 
Copyright (C) 2008 Girland Decor Kft.
Készítette: PolarSys Honlapkészítés